La Fundació Privada Alzheimer Catalunya, entre les 24 entitats distingides amb la Creu de Sant Jordi 2018

Per la seva trajectòria durant 30 anys dedicada al coneixement de la malaltia

creu de sant jordi 2018 fundacio alzheimer catalunya
Creu de Sant Jordi // Foto: gencat

La Fundació Privada Alzheimer Catalunya ha estat distingida amb la Creu de Sant Jordi pel seu compromís i dedicació al coneixement de l’Alzheimer durant trenta anys de trajectòria. La seva aportació per entendre el procés evolutiu de la malaltia ha contribuït a millorar la qualitat de vida de les persones amb aquest tipus de demència. Des de la Fundació s’ofereixen eines essencials per saber-la gestionar, com ara l’acompanyament, l’assessorament, la tutela i la formació, adreçades tant a les persones afectades com a familiars i professionals.

El Govern ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi en total a 30 personalitats i 24 entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya. Qualsevol ciutadà, grup de ciutadans o entitat pot demanar que s’atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*