Dimarts, 6 juny 2023
Dimarts, 6 juny 2023
IniciEntitatsLa Fundació Portolà col·labora amb la lluita contra el càncer de mama...

La Fundació Portolà col·labora amb la lluita contra el càncer de mama amb una màscara amb doble valor solidari

La Fundació Portolà, ha adaptat l’activitat del seu taller de confecció eleborant mascaretes higièniques reutilitzables. Amb motiu del Dia internacional de la lluita contra en càncer de mama, 2 € de cada màscara venuda d’aquest disseny exclusiu es destinaran a favor de la Fundació Kalida.

El 19 d’octubre és el Dia internacional de la lluita contra el càncer de mama i són moltes les accions i iniciatives previstes per a sensibilitzar i conscienciar sobre la importància de la prevenció, la necessitat de donar suport a la investigació i el suport a les pacients. Els malalts de càncer són un dels col·lectius més vulnerables en aquesta crisi sanitària i, segons dades de l’Observatori de l’Càncer de la AECC, una de cada vuit dones patirà càncer de mama al llarg de la seva vida.

anunci guies d'arrel

Fundació Portolà vol contribuir en aquesta lluita i ha creat una màscara reutilitzable (amb teixit antibacterià) amb un doble valor solidari:

– En primer lloc, és una mascareta amb valor social, realitzada al taller de confecció de la Fundació Portolà on treballen més de 100 persones amb discapacitat intel·lectual i / o malalties mentals.

– En segon lloc, és una iniciativa amb valor assistencial. 2 euros de cada màscara venuda aniran a favor de la Fundació Kalida, entitat que promou un model de suport oncològic integral complementari centrat en la persona. Aquesta mascareta higiènica reutilitzable i ajustable té les següents característiques:

• Confeccionada a doble capa: una capa interior en color blanc de teixit de microfibra amb acabat antibacterià i hidròfug i una altra capa tèxtil exterior de cotó.

• Teixit exterior de color rosa, amb un disseny estampat amb el llaç i unes papallones.

• Forma anatòmica que s’ajusta perfectament a la cara.

• Es pot portar penjada.

• Fresca, lleugera i còmoda. • Es pot rentar (19 rentats a 30º) i reutilitzable

• Disponibles en 3 talles: infantil, estàndard i gran.

La mascareta es pot comprar a la botiga en línia de la Fundació Portolà: www.detalling.com

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content