La Fundació Portolà celebra un any més la seva Fira de Nadal Solidària

Del 21 al 26 de novembre al Centre Comercial Illa Diagonal

cartell-fira-nadal-solidari-fundacio-portola
Cartell de la fira // Foto: Fundació Portolà

Com cada any la Fundació Portolà celebrarà la seva anual Fira de Nadal Solidari on es podran trobar una àmplia varietat de regals solidaris, tots ells manipulats per persones amb discapacitat intel·lectual de la pròpia Fundació, un Centre Especial de Treball que fa més de 25 anys que treballa per la inclusió social d’aquest grup en risc d’exclusió social.

Enguany la cita serà al Centre Comercial la Illa Diagonal del 21 al 26 de novembre de 10:00 a 21:30 hores, a la porta més propera a l’Hotel AC Illa en l’Avinguda Diagonal número 555, darrere del concessionari Volkswagen.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquesta fira es poden trobar des de centres de taula nadalencs, fins a decoració per al avet, corones, estels; fins a postals de nadal, detalls nadalencs per als comensals, etc. A més, hi haurà d’una secció tèxtil per a home, dona i infantil; amb davantals, fulards, ponxos, bufandes, bosses, etc. Sense oblidar, una col·lecció molt moderna i minimista de bijuteria i els nostres famosos pacs de regal de la seva botiga online de regals solidaris.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*