Divendres, 22 setembre 2023
IniciENTITATSLa Fundació “la Caixa” manté el seu suport als projectes esportius de...

La Fundació “la Caixa” manté el seu suport als projectes esportius de Down Lleida durant la temporada 2022-2023

L’entitat col·labora des de l’any 2011 amb l’Associació de Voluntaris de CaixaBank a Lleida

conveni projectes esportius caixabank
Moment de la signatura del conveni de col·laboració // Foto: Down Lleida

Un total de 35 persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals de Down Lleida podran seguir practicant esport de forma regular gràcies a la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, que seguirà donant suport als projectes esportius desenvolupats per l’entitat durant la temporada 2022-2023.

ICF23_Baner Financament-300x600

El projecte esportiu de DOWN LLEIDA es desenvolupa des de l’any 2011 amb el suport de l’Associació de Voluntaris de CaixaBank a Lleida, és per tant aquest conveni una forma de seguir donant continuïtat a aquesta col·laboració.

El projecte es centra en les disciplines de futbol, bàsquet, gimnàstica artística i pàdel, i els seus destinataris son el col·lectiu de persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals amb una edat entre 16 i 45 anys, sòcies de Down Lleida. Totes son persones que també participen en altres projectes de l’entitat, i es dona una atenció de caràcter multidisciplinari en àrees com la inserció laboral, la vida independent, la realització d’activitats d’oci comunitari, hàbits saludables, etc.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content