Dilluns, 4 març 2024
IniciINCLUSIÓ LABORALLa Fundació Eurofirms formarà a persones amb discapacitat en el sector logístic...

La Fundació Eurofirms formarà a persones amb discapacitat en el sector logístic amb un simulador virtual

Gràcies a l’aportació econòmica de 10.000 euros de la Fundació “la Caixa”

operador de carretó simulador virtual sector logístic
Operador de carretó // Fundació Eurofirms

La Fundació Eurofirms ha rebut el suport de la Fundació ”la Caixa”, a través de CaixaBank, amb una aportació de 10.000 euros per a adquirir un innovador simulador virtual que formi a persones amb discapacitat de Girona com a operadores de carretó.

La demanda d’operadors de carretó elevador està en alça a causa del desenvolupament del sector logístic, per una banda, i perquè la formació pràctica dels operadors de carretó és escassa, per l’altra.

En moltes ocasions s’ofereixen els carnets sense formació pràctica. Les empreses sovint contracten operadors que mai han fet servir un carretó real, o bé tenen poca pràctica, la qual cosa es tradueix en una baixa seguretat i productivitat en el maneig del carretó i la mercaderia.

Hi ha molta demanda d’aquest perfil al mercat actual, però el col·lectiu de persones amb discapacitat no acostuma a tenir oportunitats d’accedir a les ofertes. El Programa Evolution servirà per formar a través de realitat virtual a persones amb discapacitat per tal de donar resposta a la demanda del mercat, integrant laboralment a persones que acostumen a tenir més risc d’exclusió.

L’objectiu de la col·laboració és, per tant, potenciar la integració laboral de les persones amb discapacitat posant en relleu les seves capacitats per sobre de qualsevol limitació.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

Secció patrocinada per 
FECETC color logo

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content