Diumenge, 5 desembre 2021
IniciInclusió SocialLa Fundació Badalona Capaç llença la campanya de sensibilització #Pensoidecideixo

La Fundació Badalona Capaç llença la campanya de sensibilització #Pensoidecideixo

També signa un acord amb Badalona Comunicació per a la utilització d’un llenguatge inclusiu i respectuós

conveni bcn capaç i badalona comunicació campanya
Moment de la signatura del conveni de col·laboració // Foto: BdnCapaç

La Fundació Badalona Capaç i Badalona Comunicació van signar ahir un conveni de col·laboració per promoure la utilització d’un llenguatge inclusiu, respectuós i rigorós, que contribueixi a consolidar la inclusió

plena del col·lectiu de la discapacitat, contribuint a que arreli a la nostra societat una concepció de la discapacitat lliure d’estereotips i ajustada a la realitat.

fiare banca etica crowdfunding

L’acord es va plasmar amb un acte de signatura del conveni entre el Conseller Delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta, i la presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué.

Aquest acord marca l’inici d’una campanya de signatura de convenis de comunicació amb els mitjans locals, que es presentarà al proper 2 de desembre a la Cassoleta, la cafeteria del Centre Cívic de Pomar. Aquesta campanya, sota el lema “Per què creus que jo no puc?” pretén conscienciar a la societat sobre les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual de viure plenament els seus drets, i encoratjar a la ciutadania a contribuir en el seu assoliment.

L’acte de presentació coincidirà amb la inauguració d’una exposició amb 23 fotografies sobre els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, que es distribuiran per la ciutat de Badalona des del 29 de novembre fins el 12 de desembre.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES