La Fundació ASPACE Catalunya premiada per un projecte de transformació digital a través de la música

Dins de la convocatòria de projectes de transformació digital de la Fundación Vodafone

aspace catalunya projectes transformació digital vodafone
Cartell de la convocatòria dels projectes de transformació digital 2018 // Foto: Fundación Vodafone

La Fundació ASPACE Catalunya, amb el seu projecte “Transformació Digital a través de la música”, ha estat una de les guanyadores de la convocatòria de projectes de transformació digital “Connectats per l’Accessibilitat” de Fundación Vodafone Espanya.

L’entitat durà a terme aquest projecte amb l’objectiu que les persones usuàries puguin realitzar les seves pròpies cançons, crear la seva pròpia música i compartir escenari per a la seva interpretació.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Més enllà de la pròpia creació musical, aquest projecte també suposa l’oportunitat que conèixer persones i maneres de fer d’altres centres, qüestió molt valorada en l’anterior projecte de l’entitat compartit amb Aremi Lleida “No ens tallem”.

A més de la Fundació ASPACE Catalunya, altres tres entitats d’ASPACE lideren els projectes guanyadors de la convocatòria. Es tracta de APACE Burgos, ASTRAPACE i ASPACE Salamanca.

BANER_300X250

La comunitat #ConectadosporlaAccesibilidad és una iniciativa de la Fundació Vodafone Espanya i compta amb el suport d’altres organitzacions que treballen per millorar la vida de les persones amb algun tipus de discapacitat.

L’objectiu d’aquesta convocatòria, com en anys anteriors, és el de donar suport a iniciatives basades en la innovació tecnològica aplicada a les persones amb discapacitat, afavorint la seva plena inclusió per augmentar la seva participació social i la visibilitat del col·lectiu. Cada projecte seleccionat rebrà fins a 15.000 euros d’ajuda per a la seva posada en marxa.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*