Dimarts, 30 novembre 2021
IniciEsport AdaptatLa Federació ACELL engega les Jornades Esportives ‘Acell a Casa’ per adaptar-se...

La Federació ACELL engega les Jornades Esportives ‘Acell a Casa’ per adaptar-se a les normes sanitàries actuals

Els tècnics es desplacen a les instal·lacions del centre i organitzen sessions esportives

ACELL a casa SOLC (9)
La primera jornada “Acell a Casa” es va fer amb el Club Solc a Tarragona // Foto: Special Olympics Catalunya

La Federació ACELL ha engegat ACELL a Casa, una nova modalitat de campionat o jornades esportives en aquest temps de pandèmia de la Covid19 per tal d’adaptar-se a les normes sanitàries actuals. Es tracta d’una trobada esportiva participativa de qualsevol esport que decideixi el club que la porta a terme. Els tècnics de la Federació ACELL es desplacen a les instal·lacions del centre i organitza una sessió esportiva només amb els atletes d’aquell club. 

ACELL a Casa 

La jornada es desenvolupa com un Campionat de Catalunya o Territorial i els esportistes reben la seva medalla i competeixen en proves adaptades segons la seva discapacitat. La diferència és que només hi tenen accès els esportistes de cada centre per respectar els grups bombolla. 

diari-discapacitat-300x250e

La primera trobada es va desenvolupar a Tarragona, amb el Club SOLC durant el mes de març. En aquest cas la prova que va portar a terme va ser d’atletisme, amb proves de 80m i 60m, relleus, salts de llargada i llançament de pes. Un altre club que també es va sumar a aquesta iniciativa va ser l’Associació Esportiva Barcelona que es va decidir per fer les proves d’atletisme. 

Aquesta iniciativa és una manera de fer arribar l’esport i la competició als esportistes amb discapacitat intel·lectual en temps de pandèmia i sempre respectant les normes sanitàries del moment.

Fa més d’un any que els més de 3.800 esportistes amb discapacitat intel·lectual federats no poden gaudir de les competicions adaptades organitzades per la Federació ACELL amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES