Dilluns, 4 març 2024
IniciDISCAPACITATLa FCSD convoca una nova edició del Premi Ramon Trias Fargas d’investigació...

La FCSD convoca una nova edició del Premi Ramon Trias Fargas d’investigació sobre la Síndrome de Down

premi ramon trias fargas síndrome down

La Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) ha convocat una nova edició, la 16a, del Premi Ramon Trias Fargas per tal de promoure la investigació científica sobre la síndrome de down. El termini per a la presentació de sol·licituds acaba el proper 30 d’abril de 2020.

El guardó porta el nom de Ramon Trias Fargas per retre homenatge al fundador de la Fundació Catalana Síndrome de Down i president de la comissió que va elaborar la Llei d’Integració Social del Minusvàlid (LISMI), el 1982, la sobtada mort del qual es va produir el 22 d’octubre de 1989.

El premi es lliura biennalment amb una dotació de 6.000 euros i una reproducció en bronze de l’escultura Mare / Infant d’Antoni Vancells.

Els treballs presentats han de ser treballs d’investigació inèdits i realitzats a l’Estat Espanyol durant els darrers tres anys. Es valorarà l’originalitat i l’interès científic. Ha de tractar sobre temes mèdics relacionats amb la síndrome de Down (genètics, perinatològics o mèdics en general) quedant exclòs el diagnòstic prenatal.

L’enviament dels treballs es farà a la seu de la Fundació Catalana Síndrome de Down, bé per correu certificat, bé per missatgeria, indicant al sobre “Premi Ramon Trias Fargas d’Investigació sobre la Síndrome de Down”.

El resultat del premi es farà públic la darrera setmana de maig de 2020. El premi s’atorgarà dins un acte públic.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content