Dijous, 29 juliol 2021
spot_img
prevent_banner_aula2021_375x225
IniciDiscapacitatLa FCSD convoca una nova edició del Premi Ramon Trias Fargas d’investigació...

La FCSD convoca una nova edició del Premi Ramon Trias Fargas d’investigació sobre la Síndrome de Down

premi ramon trias fargas síndrome down

La Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) ha convocat una nova edició, la 16a, del Premi Ramon Trias Fargas per tal de promoure la investigació científica sobre la síndrome de down. El termini per a la presentació de sol·licituds acaba el proper 30 d’abril de 2020.

El guardó porta el nom de Ramon Trias Fargas per retre homenatge al fundador de la Fundació Catalana Síndrome de Down i president de la comissió que va elaborar la Llei d’Integració Social del Minusvàlid (LISMI), el 1982, la sobtada mort del qual es va produir el 22 d’octubre de 1989.

El premi es lliura biennalment amb una dotació de 6.000 euros i una reproducció en bronze de l’escultura Mare / Infant d’Antoni Vancells.

banner flyer interpersonas

Els treballs presentats han de ser treballs d’investigació inèdits i realitzats a l’Estat Espanyol durant els darrers tres anys. Es valorarà l’originalitat i l’interès científic. Ha de tractar sobre temes mèdics relacionats amb la síndrome de Down (genètics, perinatològics o mèdics en general) quedant exclòs el diagnòstic prenatal.

L’enviament dels treballs es farà a la seu de la Fundació Catalana Síndrome de Down, bé per correu certificat, bé per missatgeria, indicant al sobre “Premi Ramon Trias Fargas d’Investigació sobre la Síndrome de Down”.

El resultat del premi es farà públic la darrera setmana de maig de 2020. El premi s’atorgarà dins un acte públic.

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES