22.6 C
Barcelona
Dimecres,27maig,2020
Inici Esports La FCEDF dona per finalitzades totes les competicions de bàsquet CR

La FCEDF dona per finalitzades totes les competicions de bàsquet CR

partit de basquet en cadira de rodes
La temporada de bàsquet en cadira de rodes es dona per finalitzada // Foto: FCEDF

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha decidit finalitzar la temporada actual de Bàsquet en cadira de rodes per la situació social i sanitària derivada de la COVID-19. A continuació, es detalla com quedaria la competició de Lliga Catalana, la Copa Catalunya, Supercopa, el TICB i Campionats d’Espanya.

La Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes quedarà com finalitzada a data 15 de març del 2020, quan es va declarar oficialment l’estat d’alarma. La classificació existent a la data esmentada restarà com a definitiva i no es declararà cap campió de Lliga, degut a la diferència de partits jugats entre els diferents equips participants.

Pel que fa a la Copa de Catalunya, ha quedat ajornada amb la intenció de poder organitzar-la a final de l’any 2020. No és així amb la Supercopa, que enguany no es disputarà.

D’altra banda, els Campionats d’Espanya de la FEDDF, juntament amb la resta de federacions espanyoles, estan treballant per poder portar a terme els diferents Campionats d’Espanya pendents. En el de cas del bàsquet, resta per disputar el Promeses BSR encara amb data per determinar, si finalment es durà a terme.

Quant al TICB de Bàsquet CR, no es farà a la data prevista a juliol i restarà pendent de nova data amb la intenció de poder celebrar-ho si la situació ho permet.

La FCEDF anirà informant de tot el referent a aquest esport i aspectes genèrics a mesura que es tingui més informació i accions clares a dur a terme. Encara no hi ha establerts protocols d’actuació oficials referents al funcionaments de les futures competicions. Un cop el CSD tingui aquests protocols treballats amb les respectives federacions espanyoles, des de la FCEDF, es faran les adaptacions pertinents que siguin necessàries sempre prioritzant la salut i benestar dels participants.

Al igual que amb el Hoquei CRE, pròximament, un cop es tingui més informació i s’avanci a les fases de desescalada, la federació convocarà una reunió amb els clubs.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES ENTRADES

Maite Ruiz: “La LADD està formada per persones interessades en la defensa dels drets”

Maite Ruiz, presidenta de LADD // Foto: Associació LADD Hem volgut parlar en aquesta entrevista amb Maite...

Barcelona llança un pla de xoc en salut mental per combatre els efectes de la Covid-19

Els programes de suport emocional seran vitals per superar la crisi // Foto: Salut Mental Catalunya L’Ajuntament de...

Un assaig clínic accelera la recerca de nous tractaments en malalties neurodegeneratives

L'assaig pot accelerar les vies per trobar possibles tractaments // Foto: Federació ASEM Un assaig clínic per a...

Maravillas Rojo: “Aquesta crisi ha posat de relleu la importància de la vida i les persones”

L'espai #reflexionsdefutur ha entrevistat a Maravillas Rojo // Foto: Taula Tercer Sector A partir de la crisi sanitària,...

COMENTARIS RECENTS