La Diputació de Lleida presenta un conte didàctic per sensibilitzar sobre la discapacitat auditiva

Està pensat com un material didàctic adreçat a nens i nenes de 4 a 8 anys

diputació de lleida presentació llibre discapacitat auditiva
Durant la presentació es van explicar les virtuts didàctiques d’aquest conte // Foto: Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida va acollir ahir la presentació del conte ‘La iaia no ens sent’, un relat destinat a nens i nenes de 4 a 8 anys i que neix de la necessitat de donar a conèixer, a través de la literatura infantil, el món de les persones amb una discapacitat auditiva.

El conte ha estat il·lustrat per Ignasi Martín i ha rebut el suport de la Diputació de Lleida i la col·laboració de la Llar de Persones Sordes de Lleida i de l’Associació Junts trenquem Barreres. El llibre està concebut com un recurs didàctic perquè grans i petits passin una bona estona, i així afavorir la sensibilització cap a les persones amb qualsevol tipus de discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’acte va comptar amb la participació del vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Eloi Bergós; de Margarita Estradera, presidenta de la Llar de Persones Sordes de Lleida; Germán París, de París Edicions, i de Sandra Vidal Abelló, autora del conte.

En la seva intervenció, Bergós va felicitar per la feina feta en l’elaboració del conte i ha agraït la labor de l’Associació Junts trenquem Barreres “per ajudar els nens i nenes en les possibles dificultats que es puguin trobar i en fer millor el seu dia a dia”.

BANER_300X250

Sandra Vidal, per la seva banda, va puntualitzar que el conte “pretén treballar el concepte de la discapacitat amb unes pinzellades de sentit de l’humor”, i “donar veu a realitats que molts cops són invisibles, donar veu a la discapacitat, a partir dels recursos personals dels nens”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*