Divendres, 12 juliol 2024
IniciINCLUSIÓ LABORALLa Diputació de Barcelona aposta per millorar les oportunitats laborals de les...

La Diputació de Barcelona aposta per millorar les oportunitats laborals de les persones amb discapacitat

diputació aposta millorar oportunitats laborals discapacitat
Marc Castells i Catalina Trias durant la signatura del conveni // Foto: Xavier Subias (Diputació de Barcelona)

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, i la directora general de la Fundació Catalana Síndrome de Down, Catalina Trias, han signat un conveni per permetre millorar les oportunitats i les condicions d’accés al món laboral de col·lectius que presenten uns nivells d’exclusió social superiors al de la resta de la població.

Per Marc Castells, és necessari que administracions com la Diputació de Barcelona apostin per “ser una organització inclusiva, millorant i adaptant els diferents instruments de recursos humans a les necessitats dels treballadors amb capacitats diverses. A més, això ha de permetre a la Diputació de Barcelona esdevenir un exemple d’organització inclusiva”.

Un dels objectius d’aquest projecte és el disseny de llocs de treball específics per a les persones amb capacitats diverses. Per aconseguir-ho, es començarà amb una prova pilot on es facilitarà la realització de pràctiques formatives a la Diputació de Barcelona, pràctiques encaminades a  completar l’aprenentatge teòric i pràctic dels estudiants, per tal de proporcionar-los una formació completa i integral.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Ves al contingut