La Diputació de Barcelona aposta per millorar les oportunitats laborals de les persones amb discapacitat

Signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Catalana Síndrome de Down

diputació aposta millorar oportunitats laborals discapacitat
Marc Castells i Catalina Trias durant la signatura del conveni // Foto: Xavier Subias (Diputació de Barcelona)

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, i la directora general de la Fundació Catalana Síndrome de Down, Catalina Trias, han signat un conveni per permetre millorar les oportunitats i les condicions d’accés al món laboral de col·lectius que presenten uns nivells d’exclusió social superiors al de la resta de la població.

Per Marc Castells, és necessari que administracions com la Diputació de Barcelona apostin per “ser una organització inclusiva, millorant i adaptant els diferents instruments de recursos humans a les necessitats dels treballadors amb capacitats diverses. A més, això ha de permetre a la Diputació de Barcelona esdevenir un exemple d’organització inclusiva”.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Un dels objectius d’aquest projecte és el disseny de llocs de treball específics per a les persones amb capacitats diverses. Per aconseguir-ho, es començarà amb una prova pilot on es facilitarà la realització de pràctiques formatives a la Diputació de Barcelona, pràctiques encaminades a  completar l’aprenentatge teòric i pràctic dels estudiants, per tal de proporcionar-los una formació completa i integral.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*