Jornada sobre innovació tecnològica al servei de l’autonomia i el desenvolupament d’infants amb discapacitat

Organitzada per Nexe Fundació l’1 de deembre

jornada innovació tecnològica infants discapacitat
La jornada incidirà en el desenvolupament d’infants amb pluridiscapacitat // Foto: Nexe Fundació

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Nexe Fundació  i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona, organitzen el proper 1 de desembre una jornada per presentar el nou projecte “La mirada, innovació tecnològica per a la millora del desenvolupament cognitiu i comunicatiu dels infants amb pluridiscapacitat i l’adqui­sició de noves estratègies per a la interven­ció”.

A través d’aquest projecte, els infants amb pluridiscapacitat poden descobrir i gaudir de les seves capacitats a través del joc, com qualsevol altre infant. L’ús de la tecnologia, mitjançant el joc, és un element essencial que pot incrementar les seves capacitats i millorar la seva qualitat de vida.

BANER_300X250

A la jornada, que tindrà lloc a la Sala d’actes del Museu Picasso a les 10 hores, a més de presentar el resultats de la recerca del projecte, duta a terme amb els infants del Centre d’Atenció Especialitzada de Nexe Fundació, el programa també donarà veu als professionals i a les famílies, que explica­ran quin és l’impacte de la recerca en el context de l’Hospital Sant Joan de Déu i en el si d’una família amb un infant amb pluridiscapacitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*