Jornada informativa sobre Accessibilitat, Normativa i Subvencions al Centre SIRIUS de Barcelona

Organitzada per Válida sin barreras i el SIRIUS de Barcelona

cartell jornada informativa accessibilitat normativa subvencions sirius bcn
Cartell de la jornada // Foto: Válida sin barreras

El proper 26 d’abril, Válida sin barreras organitza, juntament amb el SIRIUS de Barcelona, una Jornada Informativa sobre Accessibilitat, Normativa i Subvencions adreçada  a tots professionals relacionats amb l’àmbit de l’accessibilitat i també a estudiants i particulars.

El programa de la jornada tindrà una primera part a càrrec de Marià Santiago, assessor tècnic de Válida sin barreras, que parlarà de productes de suport per a la supressió de barreres arquitectòniques i la seva aplicació en casos pràctics d’exemples reals.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Després d’un breu descans, Victòria Pérez Camisón, tècnica d’accessibilitat del Centre per a l’Autonomia Personal Sirius, abordarà el tema de la Normativa i subvencions per a la instal·lació de plataformes elevadores.

La jornada, que tindrà lloc a partir de les 10h al Centre d’Autonomia Personal Sirius de Barcelona, es gratuïta i amb places limitades. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic rmarcos@validasinbarreras.com o a través del telèfon gratuït 900 414 000.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*