Jornada de teatre “Capacitats a l’escenari” a la 1a Mostra Inclusiva d’Arts Escèniques de Castellar del Vallès

Es van representar 6 funcions teatrals amb actors amb i sense discapacitat

mostra inclusiva arts escèniques castellar vallès
L’escenari de l’Auditori Miquel Pont va albergar aquesta jornada // Foto: Josep Lluís Valera

Avui fa tot just una setmana, la població de Castellar del Vallès va acollir la 1a Mostra Inclusiva d’Arts Escèniques, que va comptar amb una jornada de teatre “Capacitats a l’escenari”, organitzada pel departament de Lleure de la Federació ACELL i amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya, l’Ajuntament de Castellar del Vallès i l’Escola Superior d’Art Dramàtic, Eòlia.

L’escenari de l’Auditori Miquel Pont va albergar 6 funcions teatrals amb actors amb discapacitat i sense. En primer lloc, el grup de Teatre Sense Límits ACELL va representar “El nostre petit príncep”, una versió molt visual gràcies al treball corporal i als titelles. Tot seguit, l’Associació T.I.C Escènic van interpretar l’obra de “El retaule del flautista” de Jordi Teixidó. En tercer lloc, el grup Arc de St. Martí van presentar “Farmàcia de guasa” i a continuació, la Coral Pas a Pasha va sorprendre als assistents amb un Repertori Musical Sorpresa, atrevint-se a tocar cançons d’un dels grups musicals del moment: Txarango, entre d’altres. Finalment, l’Equip de teatre Centre Ocupacional TEB Castellar va interpretar “Oh-Tel”, un esquetx d’escenes divertides que transcorren en un hotel i va tancar la jornada el Grup de teatre acidHcomedy amb l’obra “Parranda”.

banner_dental

Al acabar la jornada, Antoni Garrich, presentador de l’esdeveniment i vicepresident de la Federació ACELL, declarava: “Hem vist sis propostes extraordinàries de grups que han treballat molt. I ha estat un bon exemple de les capacitats que tenim tots”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*