Dimarts, 2 març 2021
Inici Entitats Jornada de portes obertes online de Fundació Friends per presentar les novetats

Jornada de portes obertes online de Fundació Friends per presentar les novetats

cartell jornada portes obertes online fundacio friends
Cartell de la jornada de portes obertes online // Foto: Fundació Friends

El proper divendres 15 de maig a les 17:30h la Fundació Friends realitzarà una jornada de portes obertes online per explicar els serveis que ofereix l’entitat i les novetats que presenta de cara al curs vinent.

La Fundació Friends és una entitat sense ànim de lucre creada l’any 2004 amb la finalitat de donar suport a joves i a adults amb la síndrome d’Asperger (trastorn de l’Espectre Autista, TEA) o amb problemes de comunicació social, relació i empatia. Els principals serveis que ofereix són:

– Casal Friends: Activitats els divendres i dissabtes, que trien els mateixos joves, tallers entre setmana, sortides de caps de setmana, i viatges.

ARC Soluciones publi

– Educa Friends: Suport psicoeducatiu per realitzar estudis a distància a les nostres aules (ESO, Batxillerat, Cicles formatius, preparació a proves d’accés.

– Laboral Friends: Formació en habilitats sociolaborals i competències transversals com a preparació per a accedir al mercat laboral.

– Vida Independent: Elaboració de projectes destinats a ques els nois i noies amb la Síndrome d’Asperger puguin assolir una vida autònoma i independent.

– Famílies Friends: Les famílies són essencials a la Fundació Friends i per això ofereixen espais de participació i suport mutu.

La connexió amb la joranda de portes obertes el dia 15 de maig a les 17:30h serà a través d’aquest enllaç . Només hauràs de posar el teu nom, clicar “Abrir en el navegador” i ja seràs a la reunió.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES