Diumenge, 28 novembre 2021
IniciInclusió SocialJa es poden fer les sol·licituds per gaudir del servei de lleure...

Ja es poden fer les sol·licituds per gaudir del servei de lleure per a persones amb discapacitat ‘Temps per a tu’

L’Ajuntament de Barcelona té obertes les inscripcions de l’1 al 17 de setembre

cartell servei lleure persones discapacitat temps per a tu
Cartell del servei de lleure ‘Temps per a tu’ // Foto: Ajuntament de Barcelona

Des de l’1 al 17 de setembre es poden presentar les sol·licituds per participar al programa ‘Temps per a tu’ de l’Ajuntament de Barcelona, un servei per fomentar el lleure de qualitat dels infants, adolescents, joves i persones adultes amb discapacitat i, alhora, per promoure la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies.

Ja es pot consultar com fer el tràmit de sol·licitud i els dies, els horaris i els espais de les activitats segons la franja d’edat de la persona amb discapacitat que hi vol participar:

diari-discapacitat-300x250e

Hi ha dos tipus de sol·licituds diferents:

El programa ‘Temps per a tu’, que va quedar suspès l’any passat a causa de la pandèmia, ofereix activitats lúdiques i jocs adaptats a les diferents edats. Les activitats es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. I són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat.

Les activitats s’adaptaran a la situació de la covid-19 d’acord amb les recomanacions que indiquin les autoritats competents en cada moment.

Per a qualsevol dubte, l’adreça de contacte del servei és tempsperatu@bcn.cat.

Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat dins l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES