Divendres, 27 gener 2023
Divendres, 27 gener 2023
IniciEntitatsInvia promou el 8M amb una jornada sobre les estructures de poder...

Invia promou el 8M amb una jornada sobre les estructures de poder i les violències contra les dones

jornada invia promou 8m estructures poder dones
Cartell de la jornada // Foto: Associació invia

L’associació invia organitza el proper 13 de març la jornada “violències: intervencions i reptes formatius” que reflexionarà sobre com determinades ideologies tòxiques que perviuen a la nostra societat generen maldat i violència envers els més vulnerables.

anunci guies d'arrel

La jornada, que arrencarà a les 9h a l’Institut de Desenvolupament Professional de la Universitat de Barcelona, s’emmarca dins de la setmana del 8M, el Dia Internacional de les Dones.

L’entitat celebra enguany 65 anys de treball en favor de les dones i contra les violències i aquesta llarga experiència els ha portat a la convicció que, a més de l’atenció i acompanyament que realitzen a les persones, és imprescindible investigar, compartir coneixement i apostar per la formació permanent. Aquest és l’objectiu de la jornada “Violències: intervencions i reptes formatius”.

Banner 300x250px EnBucle3

En la jornada participaran la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, el Director de l’Institut de Desenvolupament Professional de la Universitat de Barcelona (IDP-ICE), Xavier Triadó, i la Directora General de l’Associació invia, Carme Laorden.

Durant les diferents intervencions del programa, es posaran en comú experiències de treball sobre la gestió del maltractament infantil i juvenil en l’àmbit familiar des d’espais com el Servei d’Atenció a la Família i Infància de l’entitat; es presentaran les característiques familiars i psicosocials dels joves que han patit maltractament i que són atesos per l’Àrea de Suport als Joves Tutelats i Extutelats de la DGAIA i es parlarà de quan està indicada la intervenció psicològica; i finalment, es parlarà sobre la visibilització i la necessitat d’un abordatge integral i transversal de la violència sexual des del Servei d’Atenció Integral a la Dona de l’Associació invia.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content