‘Happening’: expressió d’emocions de persones amb problemes de salut mental a través de l’art

Salut Mental Catalunya Anoia impulsa una campanya de mecenatge

happening emocions salut mental art
L’entitat ha impulsat una campanya de mecenatge // Foto: Salut Mental Anoia

L’Associació Salut Mental Catalunya Anoia, una entitat nascuda fa 20 anys per donar suport a les persones afectades per malalties de salut mental, ha impulsat una campanya de mecenatge per finançar un taller d’expressió artística i emocional per als seus usuaris i usuàries, que servirà perquè les persones amb problemàtiques vinculades a la salut mental puguin expressar i canalitzar les seves emocions a través d’obres d’art i contribuir, així, a millorar la seva qualitat de vida.

El projecte du el nom de ‘Happening’ i l’objectiu és que el taller d’art-teràpia es pugui dur a terme setmanalment a Igualada des del mes de setembre fins al desembre del 2018.

Per fer-ho possible Salut Mental Catalunya Anoia ha posat en marxa una campanya a Verkami per aconseguir els 800 euros necessaris per finançar-la. Fins al 28 de juliol, les persones que vulguin participar-hi poden fer la seva aportació i triar entre les diverses recompenses proposades, des de làmines personalitzades fins a quadres que s’elaboraran en el marc de l’activitat.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*