Dimecres, 19 gener 2022
IniciInclusió SocialGuies d’Arrel, guies de muntanya que fan de la natura una experiència...

Guies d’Arrel, guies de muntanya que fan de la natura una experiència 100% inclusiva

Fan senderisme, travesses i estades per a persones amb diversitat funcional

Les experiències estan adaptades a tot tipus de discapacitat // Foto: Guies d’Arrel

Guies d’Arrel és un projecte de guies de muntanya inclusius, dedicat a acompanyar a persones amb diversitat funcional a la natura. Des de Guies d’Arrel tenen clar que la muntanya ha de ser per a tothom, per això trenquen amb aquestes barreres i fan de la muntanya, un lloc per a tothom!

És per aquest motiu que s’han format per treballar des de i per a la inclusió de persones amb mobilitat reduïda, ceguesa, sordesa, independentment de les seves capacitats. Es a dir, per a tothom!

Ofereixen diferents experiències entre les que es troben el senderisme, les travesses de muntanya i les estades 5 sentits.

Dins del senderisme es poden fer rutes de mig dia o dia sencer. Durant la ruta els participants poden gaudir de la flora, fauna, geologia i història que ens amaga, a cada passa, la muntanya.

Les travesses es fan per indrets preciosos i rodejats de grans muntanyes // Foto: Guies d’Arrel

A les estades 5 sentits volen fer entendre que la natura es pot gaudir de moltes formes diferents. Cadascú dels sentits té associat un tema que es treballarà amb diferents materials. En els 3 dies que duran les estades es desconnecta de la rutina diària i es connecta d’una forma molt especial amb la natura.

A les travesses de muntanya, es fan caminades de diversos dies i es descobreixen indrets preciosos, rodejats de grans muntanyes. Es podran  observar les estrelles i es dorm a refugis de muntanya idíl·lics.

Guies d’Arrel posa molt èmfasi en la conscienciació del medi natural, necessari per preservar aquesta gran riquesa que ens ofereix la mare terra. L’estima i gratitud que senten per la natura, els fa pensar que no poden existir límits quan es tracta de gaudir-lo.

Si esteu interessats en aquesta experiència única podeu contactar amb Guies d’Arrel a través de la seva pàgina web o a les seves xarxes socials amb el nom Guies d’Arrel.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content