Dijous, 2 desembre 2021
IniciInclusió SocialExperts europeus publiquen una guia per conèixer el nivell d’accessibilitat de les...

Experts europeus publiquen una guia per conèixer el nivell d’accessibilitat de les universitats

Dins el projecte europeu EUni4allnetwork

guia nivell accessibilitat discapacitat universitats
Graduació estudiants amb discapacitat // Foto: Fundación ONCE

En el marc d’un seminari europeu sobre “Els estàndards per a la inclusió a les universitats dels estudiants amb discapacitat”, del projecte EUni4allnetwork s’ha presentat una guia amb 38 indicadors que permetrà conèixer als estudiants amb discapacitat el nivell d’accessibilitat de les universitats europees en les que vulguin estudiar. 

A més, la guia pretén facilitar informació útil a aquests estudiants per buscar opcions de mobilitat internacional i ser al mateix temps un instrument que permeti a les universitats realitzar una reflexió i anàlisis sobre les seves polítiques i accions d’inclusió i compartir pràctiques que inspirin a altres universitats en aquest sentit. 

fiare banca etica crowdfunding
Informació de qualitat sobre les universitats

Els estudiants podran accedir a tota aquesta informació a través d’una plataforma web, que els permetrà millorar la pressa de decisions en relació a les seves opcions de mobilitat i estudis universitaris. 

Els 38 indicadors de la guia es divideixen en quatre dimensions que són: Polítiques bàsiques de la universitat; Accés; Vida Universitària i Ingrés, que a la vegada es divideixen en 8 subdimensions. La primera dimensió compta amb catorze indicadors; la segona, amb quatre; la tercera, amb set; i la quarta conté tres indicadors. 

El projecte europeu EUni4allnetwork està format per Fundación ONCE, el Fòrum Europeu de la Discapacitat (EDF), la Universitat Oriental de Finlàndia, la Universitat de Porto (Portugal), la Universitat de l’Estudi de Trieste (Itàlia), la Universitat Politècnica de Lublin (Polònia ) i les universitats espanyoles de Múrcia, Autònoma de Madrid i de Sevilla. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES