Dimarts, 30 novembre 2021
IniciInclusió LaboralEl Grupo SIFU nomena a Isaac Guillem com a nou Gerent de...

El Grupo SIFU nomena a Isaac Guillem com a nou Gerent de la Delegació de Barcelona

isaac guillem nou gerent grup sifu
Isaac Guillem, nou gerent de la Delegació de Barcelona // Foto: Grupo SIFU

El Grupo SIFU, Centre Especial de Treball líder en Facility Services, ha nomenat a Isaac Guillem com a nou Gerent de la Delegació de la companyia a Barcelona, per fer-se càrrec de la direcció i gestió de la unitat de negoci i encarregar-se del disseny i implantació de l’estratègia comercial i de les relacions amb els principals clients de la zona.

La delegació de Barcelona, que concentra a 846 treballadors, és una oficina estratègica per al Grupo SIFU, amb grans clients dels sectors hospitalari, industrial, logístic, agroalimentari, etc.). És la més gran i antiga de tot el grup, sumant 28 centres.

diari-discapacitat-300x250e

Isaac Guillem compta amb mes de deu anys d’experiència en companyies de referència dedicades a la prestació de serveis, ocupant càrrecs de gerència i direcció d’outsourcing per la zona est de la península (Catalunya, Comunitat Valenciana i Aragó). La seva trajectòria professional en l’àmbit de la externalització de tot tipus de Facility Services li ha permès especialitzar-se en la gestió d’equips multidisciplinars i tractar amb clients de tots els àmbits, tant del sector públic com privat. Llicenciat en Ciències Polítiques i Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona, Guillem, compta també amb un Postgrau Superior en Direcció de Vendes i un Màster i Direcció de Marketing i Direcció Comercial, en ambdós casos impartits en l’escola de negocis ESIC.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES