El Grupo SIFU nomena a Isaac Guillem com a nou Gerent de la Delegació de Barcelona

L’oficina de Barcelona és la més gran i antiga del grup

isaac guillem nou gerent grup sifu
Isaac Guillem, nou gerent de la Delegació de Barcelona // Foto: Grupo SIFU

El Grupo SIFU, Centre Especial de Treball líder en Facility Services, ha nomenat a Isaac Guillem com a nou Gerent de la Delegació de la companyia a Barcelona, per fer-se càrrec de la direcció i gestió de la unitat de negoci i encarregar-se del disseny i implantació de l’estratègia comercial i de les relacions amb els principals clients de la zona.

La delegació de Barcelona, que concentra a 846 treballadors, és una oficina estratègica per al Grupo SIFU, amb grans clients dels sectors hospitalari, industrial, logístic, agroalimentari, etc.). És la més gran i antiga de tot el grup, sumant 28 centres.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Isaac Guillem compta amb mes de deu anys d’experiència en companyies de referència dedicades a la prestació de serveis, ocupant càrrecs de gerència i direcció d’outsourcing per la zona est de la península (Catalunya, Comunitat Valenciana i Aragó). La seva trajectòria professional en l’àmbit de la externalització de tot tipus de Facility Services li ha permès especialitzar-se en la gestió d’equips multidisciplinars i tractar amb clients de tots els àmbits, tant del sector públic com privat. Llicenciat en Ciències Polítiques i Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona, Guillem, compta també amb un Postgrau Superior en Direcció de Vendes i un Màster i Direcció de Marketing i Direcció Comercial, en ambdós casos impartits en l’escola de negocis ESIC.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*