Dilluns, 4 març 2024
IniciENTITATSGlòria Horta es posa al capdavant del Grup Viver de Bell-lloc com...

Glòria Horta es posa al capdavant del Grup Viver de Bell-lloc com a nova presidenta de l’entitat vallesana

La fins ara vicepresidenta agafa el relleu de Manel Palou, que va morir el passat mes de juny

gloria horta presidenta viver de bell lloc
Glòria Horta, nova presidenta de l’entitat vallesana // Foto: Viver de Bell-lloc

Glòria Horta va ser nomenada nova Presidenta del Grup Viver de Bell-lloc a finals del passat mes d’agost prenent així el relleu en el càrrec de Manel Palou, després de la seva defunció el passat mes de juny. Fins ara havia estat vicepresidenta de la Fundació Viver de Bell-lloc i de la Fundació Lluïsa Oller des de l’any 2020, i col·laboradora de l’entitat des de l’any 2018.

Amb el relleu l’entitat vallesana, que enguany ha celebrat el seu 40è aniversari, inicia una nova etapa en que es vol donar continuïtat al projecte, avançant en els drets de les persones amb discapacitat i potenciant l’economia de l’àrea productiva al servei de les persones.

“Amb 66 anys, estic en un moment vital en el qual puc dedicar temps a Viver de Bell-lloc i aportar la meva expertesa professional i personal per enfortir i donar empenta en tot el que faci falta”, explica aquesta dona nascuda a Santa Coloma de Farners però que resideix des de fa 56 anys a Cardedeu.

La nova presidenta de l’entitat és mare de dos fills, un d’ells amb discapacitat intel·lectual, usuari dels serveis de suport de la fundació i treballador del Centre Especial de Treball. En el vessant professional, Glòria Horta, té una llarga trajectòria a l’empresa pública a la qual va dedicar 45 anys.

Formada en Magisteri i Història a la Universitat de Barcelona i amb àmplia habilitat professional en gestió d’equips i coordinació d’àrees, aporta entusiasme i una mirada enriquidora com a familiar implicada i al mateix temps amb una perspectiva empresarial lluny dels paternalismes, pràctica i executiva.

L’actual patronat de l’entitat, com a màxim òrgan de govern, vetlla pel compliment de la missió i la visió de l’entitat i supervisa i acompanya la gestió de la mateixa donant suport en els àmbits més necessaris.

“Volem ser un patronat participatiu i de suport actiu a una gerència i un equip directiu que sabem seran els eixos per la transformació i el creixement de Viver de Bell-lloc en els anys vinents”, assegura la nova presidenta, que recalca que “assumeixo el càrrec per donar continuïtat a la gran tasca que va dur a terme en Manel Palou, tenim el repte de continuar amb el seu llegat i avançar amb fermesa cap a la societat inclusiva que totes volem”.

Finalment Horta apunta que “he pogut veure i viure com, amb els suports necessaris, a Viver de Bell-lloc, Acompanyem Projectes de Vida i transformem la societat des de la persona, respectant el seu desig i mantenint-la sempre al centre potenciant la seva participació i, per tant, sent respectuoses amb la missió de l’entitat”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content