GiroPark s’adjudica el concurs per la gestió dels aparcaments municipals a Palamós

És un Centre Especial de Treball del Grup MIFAS

aparcaments Grup MIFAS
GiroPark gestionarà els aparcaments municipals a Palamós // Foto: Imatge cedida per Grup MIFAS

L’empresa GiroPark, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, ha guanyat el concurs per començar a gestionar els aparcaments municipals de Palamós a partir del proper 19 de juliol. Amb la concessió d’aquests serveis, GiroPark tindrà un total de 27 persones, la majoria d’elles amb discapacitat física i amb un lloc de treball a la localitat.

L’adjudicació d’aquest servei, que estava reservat a Centres Especials de Treball i per tant incorpora diferentes clàusules socials, s’allargarà per un període de poc menys de dos anys i mig. La concessió comportarà que Giropark subrogui el personal contractat per l’antiga empresa concessionària, que farà el control dels aparcaments de la Platja, la Planassa, del carrer Moll del port, la Equitativa i la Fosca, amb un total de prop de 850 places d’aparcament.

BANER_300X250

GiroPark també té la concessió d’explotació d’aparcament d’estacionament regulat per parquímetres (zona blava i verda), concessió que va tornar a ser adjudicada el maig del 2014 i per un període dos anys amb opció de pròrroga de un més un. Amb aquest servei, GiroPark gestiona la zona verda del municipi durant tot l’any i la zona blava i l’aparcament Cervantes durant els mesos d’estiu.

Per altra banda, des de l’1 de juny GiroPark i l’ajuntament de Palamós han signat un conveni amb el qual, GiroPark aporta dos Agents Cívics que s’encarreguen d’informar els ciutadans, principalment, de les ordenances de convivència ciutadana a l’espai públic, la de residus i neteja viària, la reguladora de la via pública i la de tinença d’animals.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*