Girona estarà un any més al costat de la campanya “Mulla’t” per l’Esclerosi Múltiple

A la demarcació hi participaran a la campanya un total de 91 piscines

Girona campanya mulla't esclerosi múltiple
Presentació de la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple // Foto: Ajuntament de Girona

Les piscines municipals d’estiu de la Devesa seran de nou el centre neuràlgic a Girona de la campanya “Mulla’t” per l’Esclerosi Múltiple que es farà aquest proper diumenge 9 de juliol, i amb la que també col·laborarà la piscina de Can Gibert del Pla.i la piscina de Palau, que serà punt informatiu aquest dijous 6 de juliol.

Dilluns passat el regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Girona, Narcís Sastre, va destacar durant la presentació de la campanya que “el Mulla’t té un vessant pedagògic que és el que el fa realment important, perquè fa possible visibilitzar la malaltia”. El coordinador de la Unitat de Neuroimmunologia de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta i professor de la Universitat de Girona, Lluís Ramió; la cap de comunicació de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), Íria Saa, i la coordinadora de les campanyes de la FEM a Girona, Maria José Muñoz, van participar també a la presentació.

BANER_300X250

Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” es porta celebrant arreu de Catalunya des de fa 24 anys i té com a objectiu sensibilitzar la societat i solidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia. Amb els anys s’ha convertit en el segon acte de solidaritat més important de Catalunya i compta anualment amb la col·laboració d’uns 1.200 voluntaris. A la demarcació de Girona hi haurà un total de 91 piscines que participaran a la campanya aquest any.

La recaptació recollida durant la jornada de la campanya es destina enguany al programa FEMFeina, que té com a finalitat oferir suport a les persones amb discapacitat i assessorar les empreses per a la contractació de persones amb esclerosi múltiple.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*