Girona acollirà l’entrega dels Premis de la Responsabilitat Social Empresarial a Catalunya Respon.cat

L’acte central de la quarta edició tindrà lloc el 27 de novembre a la tarda

Girona premis responsabilitat social empresarial catalunya
L’alcaldessa, Marta Madrenas parlant durant l’acte de presentació dels premis // Foto: Ajuntament de Girona

L’acte de lliurament de la quarta edició dels Premis de la Responsabilitat Social Empresarial a Catalunya Respon.cat ja té seu i data. Serà a Girona el proper 27 de novembre a la tarda, segons van anunciar l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas i el president de l’associació empresarial Respon.cat, Josep Santa Creu, en un acte al que també van assistir la directora de la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat de Girona, M. Rosa Terradellas, i el coordinador de Respon.cat, Josep M. Canyelles.

Els premis s’atorguen a la trajectòria del compromís RSE (Responsabilitat Social Empresarial) per a pimes i grans empreses i, a més, es fan reconeixements a les bones pràctiques en aquests cinc àmbits de la responsabilitat social empresarial: Programa empresarial de voluntariat, Programa empresarial ambiental de col·laboració, Territoris socialment responsables, Gestió de la diversitat d’origen, i Bones pràctiques empresarials de reforma horària. A més a més també fa un reconeixement especial a una persona pel seu compromís amb la responsabilitat social a Catalunya.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va manifestar que aquesta iniciativa és essencial per “entendre i fer entendre com d’important és pel territori treballar la responsabilitat social”, alhora que va voler deixar palès que “és imprescindible que les empreses no s’aïllin en la seva estructura i que s‘animin a pensar que els seus impactes contribueixen a millorar la societat”.

Els Premis Respon.cat han esdevingut els premis anuals de la Responsabilitat Social Empresarial a Catalunya, creats l’any 2015 i que es convoquen amb la col·laboració del Consell General de Cambres de Comerç i el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*