Gavà acull la primer jornada de la 38a Jornada Escolar d’atletisme amb nens i nenes amb discapacitat intel·lectual

Hi participaran 248 esportistes de diferents centres escolars

Gavà 38 jornada escolar nens nenes discapacitat intel·lectual
L’Estadi Municipal de la Bòbila torna a acollir la competició // Foto: Special Olympics Catalunya

Avui l’Estadi Municipal de la Bòbila de Gavà acull una nova Jornada Escolar d’atletisme per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de la Fundació Cruyff, la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya.

Gràcies al projecte ‘Esport a l’Escola’ impulsat amb la col·laboració de la Fundación Leo Messi, el nombre de participants en aquesta competició s’ha anat incrementant en els darrers anys, fet que ha provocat que la 38a edició de la Jornada Escolar d’atletisme que se celebra enguany s’hagi de disputar en dues jornades.

BANER_300X250

La d’avui és la primera d’aquestes jornades, en la que participaran 248 atletes de diferents centres escolars i d’edats compreses entre els 8 i els 20 anys. Competiran en diverses proves dividits segons el nivell de discapacitat. A més, participants que competiran en proves adaptades, d’aquesta manera tots els jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual podran participar en la competició.

La segona jornada de la competició tindrà lloc el proper dijous 26 d’abril a Gavà, on participaran els 315 esportistes restants.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*