La Fundació Grup SIFU renova el patrocini amb l’equip de futbol 7 de l’Hèrcules Paralímpic

L'equip intentarà revalidar el títol de campió la Lliga Nacional de persones amb paràlisi cerebral

patrocini-hercules-futbol-grup-sifu
L’equip està format per 14 joves amb paràlisi cerebral i DCA // Foto: Grup SIFU

Per segon any consecutiu la Fundació Grup SIFU mantindrà el patrocini a la secció paralímpica de l’Hèrcules d’Alacant C.F formada per quinze joves esportistes d’entre 14 i 37 anys amb paràlisi cerebral i dany cerebral adquirit (DCA), seguint d’aquesta manera amb el seu compromís amb l’esport adaptat.

Amb el suport de la Fundació i el de COCEMFE (Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica), l’equip podrà competir novament a la Lliga Nacional de Futbol 7 de persones amb Paràlisi Cerebral, i intentar revalidar el títol de campió que va aconseguir l’any passat en el seu debut. Aquesta competició es diputarà entre els mesos de febrer i maig de 2017 amb partits a Càceres, Madrid i Molins de Rei (Barcelona).

BANER_300X250

A més de l’equip paralímpic, dins de la mateixa secció, s’ha creat una escola de futbol per afavorir la pràctica esportiva i la millora de la qualitat de vida entre les persones amb capacitats diferents. L’escola és mixta i integra a nens amb edats compreses entre els 5 i els 20 anys amb diversitat funcional de diferents tipus: des de paràlisi cerebral i DCA fins a Síndrome de Down, Trastorn de l’Espectre Autista o Trastorn Generalitzat del Desenvolupament. L’objectiu d’aquesta escola es a mig termini preparar per 2018 als alumnes que ho desitgin per competir en les lligues de futbol de paràlisi cerebral o discapacitat intel·lectual.

Després de signar l’acord de suport de la Fundació Grup SIFU amb l’equip de futbol, Salvaldor Cintas, Key Area Manager del centre especial d’ocupació de les zones de Llevant, Balears i Canàries, va explicar que “l’Hèrcules Paralímpic engloba els valors que abandera el Grup SIFU, com són la qualitat, la professionalitat i la superació”. “Com a campions de Lliga en l’any del seu debut, l’Hèrcules Paralímpic ens ha demostrat que amb esforç i dedicació es possible aconseguir qualsevol repte” va concloure Cintas. Per la seva part, Paloma Uriarte, directora tècnica de la secció, va destacar que “gràcies al suport i patrocini de la Fundació Grup SIFU, aquest any la secció paralímpica seguirà creixent quant al nombre de participants implicats i quant a la qualitat de serveis que oferim als participants. Per a nosaltres, la major aportació que podem rebre es que es cregui en el projecte. El conèixer i creure en el projecte a nosaltres ens suposa creixement, ens suposa sumar granets de sorra únics i imprescindibles perquè aquest gran somni segueixi sent una realitat. Gràcies a tot això, estem aconseguint que tothom que vulgui divertir-se amb el futbol, independentment de les seves capacitats, pugui ser i sentir-se un més de l’equip”. “Aquest any l’Hèrcules Paralímpic no només marcarà gols, sinó que seguirà marcant la diferència”, va sentenciar Uriarte.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*