Dimarts, 20 febrer 2024
IniciENTITATSFundació DiR i Special Olympics Catalunya sumen esforços per fomentar la inclusió...

Fundació DiR i Special Olympics Catalunya sumen esforços per fomentar la inclusió a l’esport i l’activitat física

Han signat un acord de col·laboració per dur a terme accions conjuntes en aquests àmbits

per promocionar la inclusio a l'esport i l'activitat física
L’acord el van signar la Sílvia Canela i el Sergi Grimau // Foto: Dir

La Fundació DiR i Special Olympics Catalunya han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de millorar la inclusió a l’esport i l’activitat física. Els Jocs Special Olympics Catalunya, la Cursa DiR i la formació especialitzada de tècnics esportius conformen els eixos centrals de l’acord que han concebut la Sílvia Canela i el Sergi Grimau.

Entre les accions acordades, destaca el compromís de DiR per recaptar fons i difondre a través dels seus canals novetats i esdeveniments vinculats a Special Olympics Catalunya, com els propers Jocs Special Olympics Granollers 2023. Així com formar persones, tècnics o entitats a la seva Acadèmia ( l’Akdèmia DiR) que vulguin implementar accions inclusives o crear seccions Special als seus clubs.

Així mateix, DiR es compromet a incloure el logotip de Special Olympics Catalunya a tots els elements informatius i publicitaris que elabori en suport paper, electrònic o de qualsevol tipus i col·laborarà en activitats conjuntes de formació i sensibilització.

Uns objectius comuns

L’agrupació Special Olympics Catalunya té com a objectiu principal el foment de la pràctica de l’esport i altres activitats d’oci com a via de desenvolupament personal i d’integració social per a les persones amb discapacitat intel·lectual. A més, l’entitat sense ànim de lucre pretén facilitar l’intercanvi de coneixement i la investigació al sector de l’activitat física adaptada, així com millorar la visió, actitud i comportaments socials en relació amb les persones amb discapacitat intel·lectual.

La causa tampoc no és aliena a DiR, la qual ha adoptat des de sempre una postura proactiva en l’adaptació dels seus clubs, instal·lacions i serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content