Formació per abordar la sexualitat en persones amb diversitat funcional des de l’òptica dels educadors socials

El 14 de desembre a la seu del CEESC a Barcelona

sexualitat diversitat funcional educadors socials sense ficció
// Foto: CCMA

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) organitza a la seva seu el proper dijous 14 de desembre a les 18h una càpsula formativa on es debatrà com abordar, des de les competències de l’Educació Social, la sexualitat en persones amb diversitat funcional.

FREEFORMSTYLE-600X300

Es farà de la mà de la Asociación Nacional de Salud Sexual y Discapacidad (ANSSYD), organització constituïda per professionals de diversos àmbits amb més de 30 anys d’experiència en sexualitat i diversitat funcional tant des de l’assistència com des de la docència, que té com a objectiu principal la promoció i defensa dels drets sexuals i reproductius de les persones amb diversitat funcional per millorar la seva qualitat de vida, a partir de la recerca, formació i assessorament en salut sexual i reproductiva, en el marc de la Convenció dels Drets de les persones amb discapacitat, de l’any 2006.

banner_300x200_entrenuvols

La càpsula anirà a càrrec de: Esther Sánchez Raja, doctora en sexualitat i diversitat funcional (UB) i directora d’ASAD, SL, Serveis Sanitaris dedicats a persones amb Diversitat Funcional; i María Honrubia Pérez, llicenciada en Psicologia i Pedagogia, Professora de la Universitat de Barcelona (UB). Totes dues membres de l’equip tècnic d’ANSSYD. Les inscripcions es poden fer des d’aquest enllaç.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*