Dissabte, 22 gener 2022
IniciEntitatsFormació a Vic en reparacions bàsiques d’ordinadors i telèfons mòbils per a...

Formació a Vic en reparacions bàsiques d’ordinadors i telèfons mòbils per a persones en risc d’exclusió

cartell formació reparacions ordinadors telèfons mòbils adfo
Cartell del curs de formació // Foto: ADFO

El proper 1 d’octubre l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) posarà en marxa el Punt Formatiu INCORPORA de reparacions i manteniment d’ordinadors i telèfons mòbils adreçat a persones en situació d’atur.

El curs, què s’impartirà amb la col·laboració de l’empresa Isern Electrodomèstics de Vic, té una durada de 200 hores, teòriques i pràctiques. La part teòrica començarà l’1 d’octubre i finalitzarà el 15 de novembre, en horari de tardes i quatre matins. Les pràctiques formatives es faran en empreses del sector i tindran lloc durant els mesos de novembre i desembre en l’horari que requereixi cada empresa.

Els requisits per accedir al curs són: trobar-se en situació d’atur, tenir interès per a les noves tecnologies, coneixements informàtics bàsics i comprensió del català. Les places són limitades.

La formació està orientada a millorar l’ocupabilitat de les persones en risc d’exclusió social a través d’un treball de motivació personal i apoderament.

El Punt Formatiu és fruit d’un conveni entre l’Obra Social “la Caixa” i l’ADFO per la millora de la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, en el marc del programa Incorpora.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content