Formació a Girona en l’us de productes de suport a la mobilització i desplaçament segur de pacients

Organitzada per l’empresa Hill-Rom i el SIRIUS MIFAS

cartell formació productes suport mobilització Girona
Cartell de la formació que es donarà al SIRIUS MIFAS // Foto: Grup MIFAS

L’empresa Hill-Rom, líder mundial en tecnologia mèdica i el SIRIUS MIFAS Girona, organitzen el proper 19 d’abril de 9 a 13h a la seu del SIRIUS MIFAS, una formació per a l’ús i l’optimització de productes de suport a la mobilització i el desplaçament segur de persones en situació de dependència.

Es tracta d’una oportunitat per rebre formació professional i adquirir coneixements sobre els diferents productes de suport en l’àmbit assistencial. Està adreçada a professionals del món sociosanitari per conèixer els diferents productes de suport existents en l’àmbit assistencial. L’objectiu és optimitzar les tasques de mobilització i desplaçament segur de pacients i persones en situació de dependència.

BANER_300X250

Durant la jornada es presentarà el marc teòric de la mobilització i desplaçament segur de persones en situació de dependència en l’àmbit socio-sanitari. També s’abordarà l’optimització de les funcions del llit articulat i les seves varietats, des de la part assistencial de la persona, el seu confort i seguretat.

Algunes de les taques assistencials més freqüents que s’impartiran durant la sessió:

  • Utilització de l’altura del llit durant la instal·lació de la persona en el llit i la tasca assistencial a realitzar.
  • Utilització de productes de suport en el reposicionament de la persona fins el capçal del llit (persona en assistència parcial i total).
  • Utilització de productes de suport per la sedestació de la persona en el llit (persona en assistència parcial).
  • Utilització de grues en les diferents transferències.
  • Instal·lació i retirada òptima dels diferents arnesos o eslingues corresponents a cada equipament de suport, segons les necessitats de cada persona, el seu confort i seguretat

L’empresa Hill-Rom ofereix solucions que milloren l’entorn tant dels pacients com dels seus curadors, J. Touron, empresa distribuïdora de material mèdic, sanitari, de laboratori, per a la tercera edat, electromedicina, servei tècnic, mobiliari clínic i geriàtric, cardiologia i monitorització.

Les inscripcions per assistir a aquesta jornada ja estan obertes i les places són limitades.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*