Diumenge, 19 maig 2024
spot_img
IniciENTITATSFIAPAS impulsa el seu projecte de modernització tecnològica i digital com aposta...

FIAPAS impulsa el seu projecte de modernització tecnològica i digital com aposta per aconseguir una societat més inclusiva

La Confederació Espanyola de Famílies Sordes (FIAPAS) es troba immersa en un projecte de modernització tecnològica i impuls de la transformació digital per la seva acció social

fiapas transformació digital
L’entitat aposta per un futur on la tecnologia permeti una societat més inclusiva // Foto: FIAPAS

La tecnologia és un gran aliat per al desenvolupament personal, autonomia i inclusió en tots els àmbits de les persones amb discapacitat auditiva, segons la Confederació Espanyola de Famílies Sordes (FIAPAS). En aquest sentit, la FIAPAS ha llançat un projecte de modernització tecnològica i impuls de la transformació digital per complementar i optimitzar la seva acció social.

Per optimitzar la gestió i els fluxos de treball, FIAPAS ha implementat diverses solucions tecnològiques i ha facilitat als equips professionals l’adaptació a aquests canvis. A més, ha introduït solucions per a la recollida, anàlisi i tractament de dades per millorar l’acció d’incidència i innovació social del Moviment Associatiu de Famílies FIAPES i augmentar l’abast de la seva capacitat d’influència.

En una aposta per la innovació i el progrés tecnològic, FIAPAS ha condicionat els espais de la seva seu central per ser acústicament saludables i accessibles. Ha utilitzat panells acústics, mesuradors del nivell de soroll, microfonia i megafonia de qualitat, així com pissarres digitals per a la projecció de subtitulat en directe. Així, administracions públiques i empreses de tot el país tenen un referent per prevenir i promoure la salut auditiva de totes les persones.

FIAPAS està duent a terme la seva transformació digital integrant tecnologies, processos i competències digitals de forma escalonada. Aposta per un futur on la tecnologia i l’estratègia vagin de la mà per avançar cap a una societat inclusiva on les persones sordes i les seves famílies siguin protagonistes de les seves pròpies vides, prenguin decisions, exerceixin els seus drets i participin en igualtat de condicions.

Aquesta iniciativa de transformació digital ha estat subvencionada per la Secretaria d’Estat de Drets Socials amb càrrec al Fons Europeu de Recuperació, Transformació i Resiliència. Amb aquest suport, FIAPAS s’ha situat a l’avantguarda dels progressos que milloren la salut, la inclusió, la participació i la qualitat de vida de les persones amb sordesa i les seves famílies. La Confederació sempre ha impulsat investigacions, estudis i pilotatges de productes i tecnologies dirigides a les persones sordes en àmbits com la salut, educació, ocupació, lleure i vida familiar.

Les Plataformes Estatals de Comunicació Interna, l’Espai Interassociatiu Virtual i la Biblioteca Virtual són algunes de les eines que FIAPAS ha posat en marxa per optimitzar la seva activitat i maximitzar l’impacte de la seva acció social.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content