FGC permetrà l’ús gratuït de lavabos als pacients de la targeta “No puc esperar!”

Signa un conveni amb l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya

targeta no puc esperar lavabos
La targeta és per les estacions de les línies Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia i Lleida-La Pobla, tant públics com d’ús intern // Foto: gencat

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, i el president de l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya), Enric Bosch Gimeno, han signat un conveni de col·laboració per la implementació del projecte “No puc esperar!”.

La finalitat d’aquest projecte és permetre l’ús gratuït dels lavabos a tots aquells pacients portadors de la targeta “No puc esperar!” (persones amb malalties inflamatòries intestinals, pacients ostomitzats o colectomitzats, pacients sotmesos a una cirurgia per un càncer de recte, i a tots aquells que els metges col·laboradors considerin.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Amb la signatura d’aquest acord, FGC permetrà de manera gratuïta l’ús dels lavabos de les seves estacions de les línies Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia i Lleida-La Pobla, tant públics com d’ús intern. Aquesta acció haurà de ser tan ràpid com sigui possible per evitar el patiment d’aquelles persones que amb urgència puguin necessitar un lavabo.

Els facultatius especialistes dels centres sanitaris disposen de targetes autoritzades “No puc esperar!”, que s’emeten des de l’ACCU Catalunya.

BANER_300X250

L’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya és una associació creada l’any 1992 amb la finalitat d’assistir i informar els malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya i als seus familiars i procurar l’ajuda mútua entre les persones afectades. A més, busca fomentar la col·laboració amb la investigació dels problemes que plantegen les malalties inflamatòries intestinals en els seus aspectes mèdic, assistencial i socioeconòmic.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*