Dimecres, 27 gener 2021
Inici Esport Adaptat Les federacions esportives recorren davant el TSJC les últimes restriccions decretades pel...

Les federacions esportives recorren davant el TSJC les últimes restriccions decretades pel Govern

El president de la UFEC, Gerard Esteva, critica el tancament de les instal·lacions

competicions esportives recurs tsjc
Les competicions esportives estaran aturades durant 15 dies // Foto: Sant Tomàs

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha presentat un recurs davant la sala contenciós administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra la resolució de la Generalitat, per la qual es va decidir el tancament de les instal·laciones esportives i l’aturada de les competicions durant quinze dies, com a mesura per frenar l’expansió de la pandèmia de la Covid.

El president de la UFEC, Gerard Esteva, s’ha mostrat molt crític amb el Govern per la decisió de paralitzar l’activitat esportiva en els centres. I sol·licita una rectificació immediata. En declaracions a TV3 es qüestiona: “Si nosaltres hem fet els deures, si nosaltres som segurs, si els índexs científics objectius ens diuen que la taxa de contaminació està en el 0,28%, perquè ens tanqui i condemneu a mort un sector que és essencial en la lluita contra el Covid? “.

ARC Soluciones publi

Aquest recurs davant el TSJC se suma a la campanya de recollida de firmes que la federació va posar en marxa la setmana passada recordant que l’esport: “Incideix directament en la millora de la salut, en l’educació i la formació, en la inclusió social de col·lectius desfavorits, en la lluita per a la integració social i la igualtat d’oportunitats, així com contra el racisme, la violència i el dopatge”.

El recurs al TSJC també ha estat motiva perquè l’única resposta de TSJC moment per part del Govern ha estat posar a disposició dels clubs federats una línia de suport de 10 milions d’euros per compensar els efectes d’aquestes noves mesures de restricció de l’activitat.

Oferta Any Nou!!! Subscriu-te a la nostra Newsletter

AMB UN 25% DE descompte fins el 31 de gener

Aprofita aquesta oportunitat per rebre cada dia al teu correu tota l'actualitat sobre el món de la discapacitat a Catalunya. PER NOMÉS 11,99 € L'ANY.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES