La FECETC porta el poder transformador dels Centres Especials de Treball al saló BIZBarcelona

Organitza un Espai de trobada amb un programa de ponències

fecetc poder transformador cets bizbarcelona
Cartell de l’Espai pels CETS a BizBarcelona // Foto: FECETC

La Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECECT), que agrupa una seixantena de Centres Especials de Treball (CETs), ha organitzat un espai per donar a conèixer el poder transformador dels CETs a BIZBarcelona, el saló per a emprenedors i pimes que se celebra el 31 de maig i 1 de juny a Fira de Barcelona.

FREEFORMSTYLE-600X300

Aquest espai, que tindrà lloc l’u de juny, de 10 a 12 hores, vol mostrar el poder transformador i d’innovació dels CET més enllà de ser espais que donen feina a persones amb discapacitat. Serà, alhora, una ocasió per establir relacions de qualitat i intercanviar experiències, generar oportunitats de negoci, atraure empresaris i obrir la porta a noves inversions i col·laboracions amb l’empresa ordinària.

La participació de la FECETC al saló es completarà amb un programa de ponències, també l’1 de juny, que es podran seguir al Fòrum d’Economia Social Innovadora:

– 10h: “Està preparada la teva empresa per als nous reptes i oportunitats digitals?”. La transformació digital com a procés facilitador del creixement de negocis i empreses. Solucions professionals adequades a les necessitats dels Centres Especials de Treball (CETs). La transformació del màrqueting  en l’era digital. Estratègia i transformació digital. Amb Sergio Hornillos, soci director d’Xtratègics, agència especialista en estratègia digital. Presenta: Julio Martínez, president de la FECETC

– 11.15h: ”Gestió del talent divers a les empreses: el repte de la inclusió”. Amb Isabel Salas, membre de la Junta del Foro RRHH de Foment del Treball i Directora de Recursos Humanos en Laboratorios Gebro Pharma S.A. Presenta: Josep Roset, president de Metropolis.

La FECECT estarà present a BIZBarcelona també a través d’un stand  situat al Pavelló 1, c/D. núm.396- els dies 31 de maig i 1 de juny, on explicarem els avantatges dels CET.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*