La FCEDF organitza diverses activitats amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física

Hi hauran demostracions esportives a totes les seus provincials

cartell dia mundial activitat fisica
Cartell commemoratiu // Foto: Imatge cedida per FCEDF

La Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física (FCEDF) organitzarà diferents activitats a totes les seves seus provincials per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra el 6 d’abril.

A Barcelona tindrà lloc una activitat conjunta entre la Federació i l’Institut Guttmann, inclosa al programa Hospisport, amb handbike al llarg del riu Besòs. A Lleida, mentrestant, es realitzaran demostracions de diferents modalitats esportives (bàsquet, hoquei en cadira de rodes, handbike, boccia i tennis) en una activitat organitzada per l’entitat ASPID i els tècnics en formació de Pont de Suert. El dia 9 a Girona es portarà a terme una activitat d’aiguagim inclusiu d’11’45 a 12’45. Finalment, el dia 11 a Reus (Tarragona) es portarà a terme una demostració dels esports de volei terra i boccia al Centre Cívic Mestral de 17 a 19h.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per altra banda, i per setè any consecutiu el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) s’afegeix a Agita Mundo i la OMS per a celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física el proper dia 6 d’abril, amb l’objectiu de difondre el missatge Acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia. Aquest any el lema és Infant actiu = Adult saludable.

El Dia Mundial de l’Activitat Física segons va ser designat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) amb l’objectiu de promoure els beneficis de la salut que aporta la pràctica regular i continuada de l’activitat física durant, almenys, 30 minuts cada dia.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*