La FCEDF col·labora enguany amb la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Organitza l’activitat d’aiguagym al Secà de Sant Pere de la ciutat de Lleida

fcedf col·labora enguany campanya mulla't esclerosi mútiple
Cartell campanya Mulla’t // Foto: FCEDF

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) col·labora enguany amb la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), amb la organització i dinamització de l’activitat d’aiguagym, oberta per a tothom, al Secà de Sant Pere de la ciutat de Lleida.

Diumenge 9 de juliol es celebra en més de 600 piscines a tota Catalunya una edició més, i ja van més de vint, de la campanya  Mulla’t per l’esclerlosi mútiple. Milers de ciutadans es mullen i neden metres per solidaritzar-se amb les 7.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya i prop de 46.000 a l’Estat espanyol.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La missió de la Fundació Esclerosi Múltiple és millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia i destinar recursos a la recerca. La Fundació compleix la seva missió des de diversos àmbits: informació, atenció al pacient, serveis de neurorehabilitació i formació i inserció laboral. En l’àmbit laboral, la Fundació ha impulsat un Centre Especial de Treball (FEM-CET). Per donar a conèixer la malaltia, per captar fons i per sensibilitzar la societat, la Fundació du a terme campanyes al llarg de l’any, com el Mulla’t del proper 9 de juliol.

BANER_300X250

1 Trackback / Pingback

  1. Més de 100 piscines a les comarques de Lleida es mullaran per l’Esclerosi Múltiple - Di@ri de la Discapacitat

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*