La FCEDF col·labora amb la 5a edició de la Festa “Posa’t la Gorra” a la Seu Vella de Lleida

La Federació participa amb una estació d’slalom

slalom festa posat gorra seu vella lleida
La federació va participar a la jornada amb una estació d’slalom // Foto: FCEDF

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) va participar aquest diumenge a la cinquena edició de la Festa ‘Posa’t la Gorra’  organitzada per l’AFANOC de Lleida a la Seu Vella de la ciutat.

FREEFORMSTYLE-600X300

Durant tot el matí, la FCEDF va dinamitzar un dels tallers de la Festa, una estació dedicada a l’slalom amb un gran èxit de participació per part de nens i els pares disfressats amb les gorres i barrets pirates de la Festa. Els participants van poder fer el circuit d’obstacles de l’estació en cadira de rodes.

El lema de l’edició d’enguany ha estat “Vine a la festa que ens fa iguals”, i el seu fil conductor ha estat XukliPirata i el seu tresor: la família.

L’AFANOC, és L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. Va néixer el 1987 a partir de l’experiència vital que van viure un grup de pares i mares amb la situació de tenir un fill/a ingressat a l’hospital amb diagnòstic de càncer. L’Associació vol cercar solucions i trobar respostes a tot un conjunt de mancances derivades d’aquesta malaltia per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents i de les seves famílies.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*