Fátima Báñez anuncia que el 2017 ha marcat un rècord històric de contractació de persones amb discapacitat

A Catalunya es van fer un total de 46.166 contractes

projecte vull ser aprenent fundació map feina
A Catalunya es van fer 46.166 contractes de persones amb discapacitat al 2017 // Foto: Fundació MAP

Fátima Báñez, titular del Ministerio de Empleo y Seguridad Social va anunciar el passat mes de gener que el 2017 “ha marcat, un any més, un rècord històric de contractació de persones amb discapacitat”, que va augmentar un 14,9% més que en 2016, encadenant cinc anys consecutius d’increments.

Concretament a Catalunya durant l’any passat es van formalitzar un total de 46.166 contractes de persones amb discapacitat, 6.664 més que l’any 2016, un xifra que suposa un increment percentual del 16,87%.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Una altra dada destacada que va donar la ministra, en un acte al Club de Premsa El Mundo-Diario de Castilla y León, que l’afiliació a la Seguretat Social entre persones amb discapacitat creix a un ritme del 10,66%.

Fátima Báñez va destacar que “l’ocupació de persones amb discapacitat té una importància majúscula en la recuperació econòmica, no només per la necessitat que té Espanya d’aprofitar les seves aptituds i particulars habilitats, sinó també perquè el seu exemple constant hem d’aprendre”. A judici de la ministra “apostar per les nostres capacitats no significa renunciar a la qualitat de l’ocupació”.

BANER_300X250

D’altra banda, la ministra va assegurar que “en 2018, les comunitats autònomes rebran més de 4.000 milions d’euros per a la sanitat, l’educació o la dependència”.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*