Experts en dret i discapacitat abordaran l’incompliment de la llei en matèria d’accessibilitat

En una jornada a l’Ateneu Barcelonès el dimarts 19 de desembre

jornada experts dret discapacitat llei accessibilitat
Programa de la jornada que se celebrarà a l’Ateneu Barcelonès // Foto: COCEMFE Barcelona

Passada la data del 4 de desembre de 2017 que establia l’horitzó temporal perquè tots els productes, béns, entorns i serveis siguin accessibles conformement a les condicions bàsiques de no discriminació i accessibilitat universal, i sense que s’hagi garantit l’accessibilitat per a totes les persones, tal i com exigia la Llei General de Drets de les Persones amb Discapacitat cal preguntar-se. I ara què?

Aquesta és la pregunta que abordarà la jornada “Drets, Accessibilitat i Compliment normatiu. Què fer a partir del 5 de desembre?” que organitzen conjuntament COCEMFE Barcelona i el Consell de l’Advocacia Catalana i que se celebrarà el proper dimarts 19 de desembre a les 10h a l’Ateneu Barcelonès.

BANER_300X250

Per respondre a aquesta qüestió es comptarà amb la participació dels principals representants del sector de la discapacitat d’Espanya i Catalunya, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, advocats experts en discapacitat i la Síndica de Greuges de Barcelona.

Des d’aquesta multiplicitat de visions, s’abordarà el marc legal existent i com afecta el seu incompliment a les persones amb discapacitat, possibles escenaris per a la seva exigibilitat i com aquesta realitat determina les oportunitats i les limitacions a les ciutats.

Abans però d’entrar en aquest debat a través d’una taula rodona, la jornada s’iniciarà amb la conferència “Estratègia europea, drets i accessibilitat”, que impartirà Luis Cayo Pérez, president del CERMI, Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*