Esportistes amb discapacitat intel·lectual participen al primer Clínic BBVA Hockey Plus celebrat a Terrassa

Realitzen un entrenament tècnic amb jugadors de les lligues de Divisió d’Honor

Jugadors de la Lliga BBVA Hockey Plus Clínic
A la jornada es van jugar diversos partits inclusius // Foto: Fundació FUPAR

Aquest passat diumenge l’Estadi Municipal Martí Colomer de Terrassa va acollir la primera edició del Clínic BBVA Hockey Plus, una trobada esportiva on jugadors de màxim nivell de les lligues de Divisió d’Honor van impartir un entrenament tècnic per transmetre els seus coneixements a jugadors de la Lliga BBVA Hockey Plus, on participen persones amb discapacitat intel·lectual.

Durant tota la jornada jugadors internacional i olímpics del Club Egara, Línia 22, ATHC, CD Terrassa i Barça van compartir amb jugadors de la Lliga Hockey Plus, un circuït tancat d’exercicis on es va treballar la conducció clàssica, el xut o les passades. En l’última mitja hora de la jornada, es van disputar quatre partits inclusius en els quals es van integrar jugadors d’ambdues lligues.

banner_dental

D’aquesta manera l’hockey es va convertir en el nexe d’unió entre jugadors, monitors, famílies, directius i tècnics que van demostrar, una vegada més, que l’esport és una poderosa eina d’inclusió i que compartir vivències promou un canvi social positiu.

La Lliga BBVA Hockey Plus és la primera competició regular en l’àmbit de Catalunya d’equips d’hockey herba formats per persones amb diversitat funcional intel·lectual. És una lliga organitzada per la Federació Catalana de Hockey amb el suport de Grup BBVA i Fundació Fupar.

La lliga persegueix l’objectiu que persones amb diversitat funcional intel·lectual que habitualment juguen a hockey herba tinguin una lliga organitzada amb els mateixos drets i deures que la resta d’equips. El projecte contribueix així a afavorir un món més respectuós amb la diversitat i garanteix que les persones amb alguna discapacitat gaudeixin dels mateixos drets com a persones.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*