Escollida la mascota del Pre-Paralympic de futbol 7 per persones amb lesió cerebral

Es disputa a Salou del 30 d’abril al 7 de maig

guanyadormascotapreolímpicfutbol7
L’organització amb els finalistes del concurs per escollir la mascota // Foto: Imatge cedida per FECPC

Binetou Kone ha estat la guanyadora, d’entre un total de més de 250 dibuixos participants, del concurs escolar per dissenyar la mascota del Pre-Paralympic Tournament de futbol / que es disputarà a Salou del 30 d’abril al 7 de maig. Ara, l’organització de la competició haurà de ‘batejar’ la mascota recollint les propostes rebudes a través del Twitter i Facebook de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

El disseny de la mascota s’ha escollit a través d’un concurs de dibuix obert als alumnes de 3r i 4rt de totes les escoles de Salou amb un total de 252 dibuixos . Finalment, el jurat del premi format pel Regidor d’Esports, en Daniel López, el President de la Federació, Carles Muñoz i el Director de l’esdeveniment, Ismael Sánchez, han atorgat el primer premi a un dibuix de Binetou Koné, de l’escola Santa Maria del Mar, i un premi com a finalistes a Katia Pintilie Garrido de l’escola Santa Maria del Mar i Adrià Pérez Torres de l’escola Vora Mar.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor d’Esports, Daniel López, van ser els encarregats, junts amb el president de la FECPC, Carles Muñoz, de presentar la mascota. A més, Granados va agrair a la Federació que fos Salou l’escollida per acollir aquest campionat i va voler destacar els valors de l’esport.

L’IFCPF Pre-Paralympic Tournament de futbol 7, està organitzada sota el paraigües de la Federació Internacional de Futbol (IFCPF) i en ell participaran prop de 150 esportistes pertanyents a federacions esportives de lesió cerebral de 8 països d’arreu. Aquests països hi participen com a preparació dels seus equips de cara a la que serà la competició més important de l’any, els Jocs Paralímpics de Río 2016. Alhora, l’esdeveniment, també servirà per fer el sorteig dels encreuaments pels Jocs.

BANER_300X250

Aquesta cita esportiva de màxim nivell conté un accentuat simbolisme social, ja que permetrà visualitzar l’esport adaptat com a eina transmissora de valors i d’inclusió a la societat.

FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*