Escollida la mascota del Pre-Paralympic de futbol 7 per persones amb lesió cerebral

Es disputa a Salou del 30 d’abril al 7 de maig

guanyadormascotapreolímpicfutbol7
L’organització amb els finalistes del concurs per escollir la mascota // Foto: Imatge cedida per FECPC

Binetou Kone ha estat la guanyadora, d’entre un total de més de 250 dibuixos participants, del concurs escolar per dissenyar la mascota del Pre-Paralympic Tournament de futbol / que es disputarà a Salou del 30 d’abril al 7 de maig. Ara, l’organització de la competició haurà de ‘batejar’ la mascota recollint les propostes rebudes a través del Twitter i Facebook de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

El disseny de la mascota s’ha escollit a través d’un concurs de dibuix obert als alumnes de 3r i 4rt de totes les escoles de Salou amb un total de 252 dibuixos . Finalment, el jurat del premi format pel Regidor d’Esports, en Daniel López, el President de la Federació, Carles Muñoz i el Director de l’esdeveniment, Ismael Sánchez, han atorgat el primer premi a un dibuix de Binetou Koné, de l’escola Santa Maria del Mar, i un premi com a finalistes a Katia Pintilie Garrido de l’escola Santa Maria del Mar i Adrià Pérez Torres de l’escola Vora Mar.

BANER_300X250

L’alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor d’Esports, Daniel López, van ser els encarregats, junts amb el president de la FECPC, Carles Muñoz, de presentar la mascota. A més, Granados va agrair a la Federació que fos Salou l’escollida per acollir aquest campionat i va voler destacar els valors de l’esport.

L’IFCPF Pre-Paralympic Tournament de futbol 7, està organitzada sota el paraigües de la Federació Internacional de Futbol (IFCPF) i en ell participaran prop de 150 esportistes pertanyents a federacions esportives de lesió cerebral de 8 països d’arreu. Aquests països hi participen com a preparació dels seus equips de cara a la que serà la competició més important de l’any, els Jocs Paralímpics de Río 2016. Alhora, l’esdeveniment, també servirà per fer el sorteig dels encreuaments pels Jocs.

Aquesta cita esportiva de màxim nivell conté un accentuat simbolisme social, ja que permetrà visualitzar l’esport adaptat com a eina transmissora de valors i d’inclusió a la societat.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*