Dijous, 7 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciESPECTACLESEs posen a la venda les entrades pel musical de Sant Tomàs...

Es posen a la venda les entrades pel musical de Sant Tomàs ‘ El Vol del Petit Príncep’

Les sessions es faran el 22 i 23 de juliol al Teatre Municipal de Manlleu i hi participaran en l’espectacle més de 90 persones

campanya 25N diba
Cartell El vol del petit princep_pages-to-jpg-0001
Cartell del musical 0’El Vol del Petit Príncep’ // Foto: Sant Tomàs

Ja es poden comprar les entrades pel musical El Vol del Petit Príncep que protagonitzen més de 90 persones entre les ateses al Centre Ocupacional de Manlleu de Sant Tomàs juntament amb voluntàries i professionals de l’entitat. Les sessions seran el pròxim 22 i 23 de juliol a les 18h al Teatre Municipal de Manlleu i les entrades es poden comprar a través d’aquest enllaç o sinó físicament al taller botiga de Sant Tomàs ubicat al carrer de la Riera 17 de Vic de dilluns a divendres de 10h a 17h. El cost de les entrades és de 8 euros i els infants de fins a 4 anys que no ocupin seient no caldrà que en comprin.

La directora del Centre Ocupacional de Manlleu Ariadna Bayot assegura que aquesta creació ha permès “crear sentiment de pertinença, ha augmentat la seguretat i la confiança de les persones ateses i a més, ha suposat un gran aprenentatge per a totes les persones que ens hi hem implicat des de qualsevol de les comissions. Creiem que és un clar exemple de treball comunitari amb efectes molt beneficiosos per a tothom”.

cançons que acaben en fade out

L’espectacle que es podrà veure, és una versió del clàssic d’Antoine de Saint Exupéry revisada per fer-la totalment accessible i amb lectura fàcil. En aquest sentit, dir que a la sessió de diumenge hi haurà transcripció en directe amb llenguatge de signes per a totes les persones que ho necessitin. 

L’obra s’ha preparat a través de sis comissions de treball entre les quals hi ha justament la d’accessibilitat que ha permès adaptar el text per fer-lo comprensible per a totes les persones que actuen i també les del públic. A banda, també hi ha hagut la de cant que ha preparat les composicions i les interpreten; una altra és la de narració on la persona que fa de narrador es van aprenent el guió per llegir-lo amb fluïdesa, entonació i entenent el que llegeixen; la de dansa que permet preparar les coreografies; la d’il·lustració on es preparen els dibuixos que es projectaran com a escenografia durant l’obra i finalment la de confecció per dissenyar el vestuari dels actors principals.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

L’espectacle comptarà amb música en directe a través de la presència de dos teclats, un baix, una bateria i l’acompanyament de dues flautes travesseres. “Tot això no seria possible sense el suport de més de 30 persones voluntàries que acompanyen amb els seus coneixements i experiència a la creació d’aquest musical” explica Joan Alsina, director musical de l’obra.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content