Es posa en marxa a la UB un nou màster online sobre atenció a les persones amb síndrome de Down

Comptarà com a professorat amb professionals de la FCSD

màster-online-atenció-persones-síndrome-down
El màster inclou totes les etapes de les persones amb síndrome de Down // Foto: FCSD

La Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) i la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona (UB) han creat un màster sobre atenció a les persones amb síndrome de Down. El màster és 100% online, consta de 60 crèdits i compta com a professorat amb els professionals de la FCSD.

A més de la funció formativa, el màster també pretén ser una oportunitat d’entrada laboral a les diferents associacions i fundacions existents que atenen persones amb síndrome de Down.

BANER_300X250

El pla d’estudis del màster abordarà totes les etapes de les persones amb síndrome de Down des d’una perspectiva integral: aspectes mèdics, la primera infància, l’escolarització, la comunicació i el desenvolupament motriu, la identitat i la sexualitat, la salut mental, la vida adulta i els entorns vitals, entre d’altres continguts.

Els objectius formatius del màster consisteixen en aportar els coneixements científics necessaris per a la comprensió, interpretació i anàlisi crítica de la fonamentació teòrica i pràctica de la discapacitat (amb especial atenció a la síndrome de Down) i proporcionar coneixement, actituds i habilitats orientats a la intervenció amb les persones amb síndrome de Down des d’una visió inclusiva i de promoció de la persona per la seva autodeterminació.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*