Es posa en marxa a la UB un nou màster online sobre atenció a les persones amb síndrome de Down

Comptarà com a professorat amb professionals de la FCSD

màster-online-atenció-persones-síndrome-down
El màster inclou totes les etapes de les persones amb síndrome de Down // Foto: FCSD

La Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) i la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona (UB) han creat un màster sobre atenció a les persones amb síndrome de Down. El màster és 100% online, consta de 60 crèdits i compta com a professorat amb els professionals de la FCSD.

A més de la funció formativa, el màster també pretén ser una oportunitat d’entrada laboral a les diferents associacions i fundacions existents que atenen persones amb síndrome de Down.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El pla d’estudis del màster abordarà totes les etapes de les persones amb síndrome de Down des d’una perspectiva integral: aspectes mèdics, la primera infància, l’escolarització, la comunicació i el desenvolupament motriu, la identitat i la sexualitat, la salut mental, la vida adulta i els entorns vitals, entre d’altres continguts.

Els objectius formatius del màster consisteixen en aportar els coneixements científics necessaris per a la comprensió, interpretació i anàlisi crítica de la fonamentació teòrica i pràctica de la discapacitat (amb especial atenció a la síndrome de Down) i proporcionar coneixement, actituds i habilitats orientats a la intervenció amb les persones amb síndrome de Down des d’una visió inclusiva i de promoció de la persona per la seva autodeterminació.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*