Es complica la participació dels esportistes catalans de Boccia als Jocs Paralímpics de Tokio

Després de la discreta actuació al europeu de Sevilla

BISFed Boccia European Championship – SEVILLA 2019

Després del campionat europeu de Boccia que es va celebrar a finals d’agost a Sevilla, i que no va acabar amb bons resultats pels esportistes catalans, en Ferran, el Benito i la Verònica encara els queda dues oportunitats aquesta tardor per guanyar posicions al rànquing mundial per optar als Jocs Paralímpics de Tokio al 2020.

A Sevilla, cap dels catalans va poder superar la primera fase, la de grups. “A nivell de resultats no ha anat del tot bé. Com a mínim hauríem d’haver arribat a semifinals per estar en la lluita de places cap a Tokio”, va explicar el seleccionador espanyol de Boccia, Carlos Varela.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per Varela però “estem a les portes”. L’entrenador veu en els Opens de la República Txeca i Portugal l’última oportunitat per aconseguir el somni. “Necessitem sumar mínim uns quants punts al rànquing. Si amb aquests campionats aconseguim bons resultats, sí que podríem participar-hi”.

Si tenim en compte que només 24 esportistes de cada categoria poden participar en els Jocs Paralímpics, 20 en el cas de BC1, l’oportunitat de prendre part en la cita més important en l’àmbit mundial esdevé una carrera de fons molt complicada. I ara mateix, la línia s’entreveu massa llunyana. Només en Fido, que és el millor situat entre els catalans, visualitza Tokio com a una meta assolible. L’esportista de Boccia català de BC3 ha escalat fins a la 19a posició del rànquing mundial després de l’europeu.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*