Entra a la fase final del Pressupost Participatiu el projecte Manresa Inclou per l’accessibilitat al transport públic

Ha estat elaborat per AMPANS i el Centre de Recursos TEA

manresa inclou projecte accessibilitat transport públic
El projecte pretén millorar l’accessibilitat del transport públic a Manresa // Foto: Ampans

El projecte Manresa Inclou d’AMPANS i el Centre de Recursos TEA per millorar l’accessibilitat al transport públic per a persones amb discapacitat intel·lectual, autisme o dificultats de comprensió, ha passat a la fase final dels Pressupostos participatius de Manresa 2019.

Amb el lema ‘L’accessibilitat és el camí’, el projecte inclou una fase d’avaluació de la situació actual i una proposta d’intervenció a diferents nivells (adaptació de la senyalització, indicacions, avaluació del procés i difusió dels resultats).

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El projecte pretén més endavant adaptar altres ofertes de serveis públics i comunitaris, com ara museus, biblioteques, teatres o centres sanitaris, per fer una comunicació accessible i entenedora  per les persones amb discapacitat intel·lectual, autisme o amb dificultats de comprensió.

El projecte Manresa Inclou i els altres 36 projectes que han passat a la fase final, es podran votar a partir de l’1 d’abril, per Internet a través d’una plataforma online i presencialment a diversos punts de votació i un punt fix a la plaça Sant Domènec, ubicat al Quiosc de l’Arpa.

BANER_300X250

El dijous 4 d’abril a les 6 de la tarda a la Sala d’Actes FUB2, les entitats i ciutadans proposants explicaran els seus projectes i el públic assistent tindrà l’oportunitat de fer preguntes i resoldre dubtes. L’exposició dels projectes finalistes, exposat a la plana de l’Om, voltarà per diversos punts de la ciutat.

La presentació dels resultats finals amb els projectes més votats serà el 29 d’abril, en una sessió obert a la ciutadania. El pressupost total és de 200.000 euros, a repartir entre els projectes més votats per la ciutadania.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*