Dissabte, 6 març 2021
Inici Accessibilitat Universal Enquesta per saber quines informacions sobre el coronavirus falten perquè siguin accessibles...

Enquesta per saber quines informacions sobre el coronavirus falten perquè siguin accessibles per a tothom?

Impulsada per Plena Inclusión España

enquesta informacions accessibles coronavirus
Cartell de l’enquesta sobre informacions del coronavirus // Foto: Plena Inclusión

Plena Inclusión ha llançat una enquesta per consultar a famílies, persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament, persones voluntàries i professionals d’entitats o administracions quina informació falta per adaptar en relació al coronavirus.

L’objectiu d’aquesta enquesta és identificar informació complexa relacionada amb la pandèmia que des del col·lectiu es consideri que s’hagi d’adaptar a formats de fàcil comprensió perquè es pugui accedir a elles.

ARC Soluciones publi

Aquesta iniciativa està en línia amb la tasca que des del principi de la pandèmia ha realitzat el moviment associatiu, que ha adaptat i recopilat 168 materials, la majoria en lectura fàcil, però també en altres formats com infogrames o pictogrames.

D’altra banda Plena Inclusión ha reclamat al Govern central que s’adapti informació sobre la pandèmia a totes les persones, incloses les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament.

En aquest sentit, amb la campanya #AccesibilidadCognitivaYA o el seu darrer posicionament, reclama que la legislació reconegui de forma explícita l’accessibilitat cognitiva i existeixin mesures públiques per afavorir-les.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES