Divendres, 19 abril 2024
spot_img
IniciESPORT ADAPTATEls runners d’ACELL-Special Olympics tornen als carrers participant a la popular cursa...

Els runners d’ACELL-Special Olympics tornen als carrers participant a la popular cursa de la Mercè

Els germans Peláez a la modalitat presencial i la Mariona Gil i l’Andreu Curcoll a la virtual

runners acell special olympics cursa la merce
Els germans Paláez van recorrer els 10 quilòmetres del recorregut // Foto: Josep Gil i Salvador Curcoll

Els germans Francesc i Jordi Peláez, runners de la Federació ACELLSpecial Olympics, van participar ahir a la popular i emblemàtica cursa de la Mercè, que enguany i degut a la pandèmia de la Covid-19 ha hagut de canviar el seu format però l’essència de la cursa s’ha mantingut.

Així els majors canvis han sigut que la cursa s’ha realitzat en dues jornades per evitar l’aglomeració entre els corredors i també s’ha organitzat una modalitat presencial, la prova de 10km, i la virtual, la de 2km.

Els germans Peláez van participar a la cursa de 10km en un recorregut també nou aquest any per l’Avinguda Litoral amb el carrer de Josep Pla, i arribada a la pista d’atletisme del Centre Esportiu Municipal La Mar Bella, un circuit de 5km que s’havia de completar dues vegades.

La cursa virtual de 2km la va córrer la Mariona Gil i l’Andreu Curcoll, una prova que cada corredor podia fer en qualsevol circuit i després apuntant el temps fet a la pàgina web. Una modalitat inclusiva que ells van aprofitar per córrer per les pistes d’atletisme de la Mar Bella.