Els Centres de Dia municipals de Lleida amplien el seu servei per a les persones grans del barri

A més de l’atenció que ofereix a les persones residents

centres dia municipals lleida amplien servei gent gran barri
Persones grans al Centre de Dia de Santa Clara, al centre històric // Foto: Herminia Sirvent

Els Centres de Dia municipals de Magraners i Santa Clara a Lleida han ampliat els seus serveis per atendre les necessitats de l’activitat diària de les persones grans. El de Magraners ha començat a prestar també el servei en caps de setmana, mentre el de Santa Clara, situat al centre històric de la ciutat, ha iniciat l’obertura del servei de menjador per a persones grans del barri, com ja fa el de Magraners -amb places disponibles per a veïns i veïnes grans de la zona-.

FREEFORMSTYLE-600X300

D’aquesta manera, a més de l’atenció a les persones residents, els Centres de Dia ofereixen altres serveis a l’abast de la població gran del barri, en funció de les necessitats de l’entorn. Una de les activitats que l’espai de Santa Clara té previst incorporar properament és el servei de bugaderia.

Les persones interessades en gaudir de les propostes dels centres s’han d’adreçar als Serveis Socials de l’Ajuntament de Lleida de la zona corresponent.

Els Centres de dia són serveis diürns i d’assistència a les activitats de la vida diària per a persones grans amb situacions de manca d’autonomia. La seva activitat permet oferir un ambient adequat i adaptat a les necessitats d’atenció de les persones i afavorir la recuperació i el manteniment de l’autonomia personal i social.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*